Franchise
Franchise Cégkereső
Franchise lehetőségek
Egyéb Szolgáltatás
Linkek
Rendezvények
 
Hírlevél 
2018-ban nyílik Budapesten a Hilton Garden Inn Budapest City Centre

A Hilton szállodavállalattal kötött franchise-megállapodás keretében 2018 nyarán nyitja meg Hilton Garden Inn Budapest City Centre néven szállodáját az Accent Hotel Management. (MTI)

Az MTI érdeklődésére közölték: a 214 szobás hotel a Hilton harmadik szállodai egysége lesz Budapesten. A mintegy 8 milliárd forintos beruházás költségét a tulajdonos - egy külföldi beruházó - saját tőkéből fedezi. A hotelt az Accent Hotel Management Kft. fogja üzemeltetni, a Hilton Garden Inn frachise partnereként. A Hilton Garden Inn Budapest City Centre a város pesti oldalán, a Magyar Állami Operaháztól alig 100 méterre épül meg.A Hilton régiós fejlesztéseiért felelős elnökhelyettese korábbi közleményében arról írt, hogy Magyarország turisztikai népszerűségének folyamatos növekedését jellemzi, hogy az európai fővárosok közül Budapest könyvelhette el a legnagyobb kiadható szobákra jutó átlagos szobaár bevétel (REVPAR) növekedést tavaly.

Mint írták, Budapest a nemzetközi konferenciák egyik legkedveltebb európai helyszíne, ezért a szállodában a három tárgyalóterem mellett minden igényt kielégítő business center is a vendégek rendelkezésére áll majd.

Az Accent Hotel Management 16 szállodában közel 1600 szobát üzemeltető szállodamenedzsment vállalkozás.

A Hilton a világ egyik vezető szállodavállalataként 104 országban több mint 4800 szállodával rendelkezik. A szállodavállalat portfóliójába 13, a világ minden táján ismert szállodamárka tartozik, köztük a Hilton Hotels & Resorts, vagy a Waldorf Astoria Hotels & Resorts. (franchise)

2017.02.26.