Franchise
Franchise Cégkereső
Franchise lehetőségek
Egyéb Szolgáltatás
Linkek
Rendezvények
 
Hírlevél 
Új üzemet épít a Spar Üllőn

Több mint 1,2 milliárd forintos beruházás keretében valósul meg a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. új üzeme. A vállalat üllői logisztikai központjának területén épülő létesítményben majonézes saláták és szendvicsek összeállítását végzik majd. (portfolio.hu)

Ma 105 SPAR és INTERSPAR áruházban találkozhatnak a vásárlók a hideg szendvics- és salátakínálattal. A cég úgy döntött, hogy ezeket a termékeket egy önálló gyártóegységben, a SPAR ENJOY! Convenience üzemben állítják majd össze a jövőben - mondta Maczelka Márk kommunikációs vezető.

Az 1500 négyzetméteres üzem építése 2017 júliusában kezdődött, és átadása 2018 elejére várható. A zöldmezős beruházás költségvetése mintegy 1,2 milliárd forint, amelyből a technológia és a berendezések 250 millió forintba kerülnek. A létesítmény két csomagolósorral fog működni. A beruházást a SPAR saját erőből valósítja meg, és az első fázis várhatóan ötven munkahelyet teremt majd.

Az üllői convenience üzemben többféle kiszerelésben, 15 féle majonéz alapú saláta és 15 féle szendvics készül 2018 tavaszától, de a későbbiekben a választék folyamatosan bővülni fog. A vállalat rövidtávú célja, hogy az ország az összes SPAR, City SPAR és INTERSPAR áruházát ellássa az Üllőn készülő termékekkel.
(franchise)2017.09.25.