Franchise
Franchise Cégkereső
Franchise lehetőségek
Egyéb Szolgáltatás
Linkek
Rendezvények
 
Hírlevél 
Továbbra is terjeszkedik a Spar Magyarország

A Spar Magyarország, a cég modernizálást követően öt üzletét nyitotta újra márciusban, Tökölön pedig új szupermarketet adott át. (MTI)

A tököli egységet egy korábbi üzlethelyiségből alakították át mintegy 135 millió forintból, a beruházással 21 új munkahely jött létre.

A márciusban - Gárdonyban, Harkányban, Sümegen, Sajószentpéteren és Szolnokon - újranyitott áruházai felújítására, korszerűsítésére a társaság több mint 100 millió forintot fordított a közlemény szerint.


Kép: Kojnok Jenő


Korábbi közlés szerint a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. forgalma tavaly 3 százalékkal 488,2 milliárd forintra bővült, az idei tervekben az 500 milliárd forintos forgalom elérése szerepel. A cég a múlt év végén 456 üzlettel rendelkezett Magyarországon, ezek közül 75-öt franchise rendszerben kiskereskedő működtetett. A Spar több mint 13 ezer dolgozójával az ország egyik legnagyobb munkaadója.

A cég az elmúlt 25 évben mintegy 1 milliárd eurót (300 milliárd forintot) fektetett be Magyarországon, ebből tavaly 32 millió eurót (mintegy 10 milliárd forintot). Heiszler Gabriella ügyvezető igazgató az MTI-nek március elején azt mondta: az idén várhatóan mintegy 23 milliárd forintot költenek beruházásokra, a tervekben szerepel egyebek között 27 áruház felújítása, valamint 5 új üzlet átadása.
(fcentrum)

További információk:2016.03.19.