Franchise
Franchise Cégkereső
Franchise lehetőségek
Egyéb Szolgáltatás
Linkek
Rendezvények
 
Hírlevél 
Szegeden megnyílt a Bubbles franchise önkiszolgáló mosodája

2016 decemberében Szegeden a Mérey utcában megnyil a Bubbles franchise önkiszolgáló mosodája. A tervek szerint 2017 év első felében Szeged Makkosházi és Tarjáni városrészében is nyitnak Bubbles-t.

Inkább hasonlít otthonos, barátságos klubhelyiségre, mint önkiszolgáló mosodára az a Bubbles, ami decemberben nyílt meg a szegedi Mérey utcában.Itt a kávézás és beszélgetés mellett nagy teljesítményű, professzionális gépekkel ki is moshatják a szennyest, illetve meg is száríthatják a tisztára mosott ruhákat a vendégek.A mosás és szárítás mindössze fél-félórás időtartamának végére várva modern és kényelmes ülőgarnitúrán foglalhatnak helyet friss újságokat lapozgatva, vagy az ingyenes wifit használva munkára, kikapcsolódásra, amíg a gyermeksarokban a kicsik rajzolgathatnak.Egyszerre 11 vagy 16 kiló szennyes mosható, amit nem kell hazacipelni, hogy kiteregessük, hanem azonnal áttehetők és megszáríthatók a szárítógépekben.A Bubbes International Zrt. az elmúlt két évben itthon több mint 30 önkiszolgáló mosodát nyított.


Képek: Kojnok Jenő

A Mérey utcai Bubbles a cég első dél-magyaroszági üzlete, amelyet franchise-partnerével nyitott meg, de a tervek szerint a 2017 év első felében Makkosházi és Tarjáni városrészben is nyitnak Bubbles-t.
(fcentrum)

További információk:2016.12.17.