Franchise
Franchise Cégkereső
Franchise lehetőségek
Egyéb Szolgáltatás
Linkek
Rendezvények
 
Hírlevél 
Felújították a BENU Kabay Gyógyszertárt

A folyamatos beruházásoknak köszönhetően immáron a BENU Kabay Gyógyszertár is teljesen megújulva áll a betegek és a vásárlók rendelkezésére. A BENU Gyógyszertár továbbra is várja a franchise partnerek jelentkezését. (BENU)

A megújult gyógyszertárban minden bizonnyal új korszak kezdődik. Ennek szimbólumaként 2016. augusztusban szalagátvágással egybekötött ünnepélyes ceremóniára került sor: a zöld szalag átvágása jelképezte a teljesen megújult BENU Kabay Gyógyszertár hivatalos megnyitását.

Az ünnepélyes megnyitót megtisztelte jelenlétével Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere is. Beszédében utalt a patika névadójára, Kabay Jánosra, aki meghatározó szerepet töltött be a gyógyszerészet történetében - kutatásait a hagyományokra építette, de nem félt bátran a jövőbe tekinteni és ezáltal forradalmasította a morfin-gyártás technológiáját. Vadvári Tibor hangsúlyozta: ehhez méltó folyamat zajlott le most a BENU Kabay Gyógyszertárban, hiszen a hagyományos gyógyszerészet értékeit megőrizve, ám a modern kor követelményeit számba véve újult meg a patika és teremtett nyugat-európai színvonalat a város főutcájában. Alpolgármester Úr köszönetét fejezte ki a BENU Magyarország Zrt. jelen lévő vezetőinek, hogy ezzel a beruházással is hozzájárultak a Zalaegerszeg egészségügyi, szolgáltatásbeli színvonalának emeléséhez.

A BENU Kabay Gyógyszertár vezetője, dr. Dudás Antalné ünnepi beszédében őszintén szólt az átalakítással kapcsolatos félelmeiről: mint mondta, a BENU Koncepcióhoz kapcsolódó új feladatok, új kihívások és a felelősség terhe kézzel fogható volt. A gyógyszertár 45 éve működik a zalaegerszegi Kossuth Lajos utcában, de ekkora változásra egészen idáig nem került sor. Óriási előrelépés a szabad polcos elrendezés, a világos, átlátható tér, a patikusokat elszigetelő üvegablakok megszüntetése, a fűtési rendszer modernizációja és a raktár, a labor és a vényező átalakítása. A gyógyszerésznő köszönetét fejezte ki munkatársainak az áldozatos csapatmunkáért, a BENU Magyarország Zrt.

munkatársainak a professzionális támogatásért. A megújult BENU Kabay Gyógyszertár új lendülettel, ám a jól megszokott szakértelemmel várja a betegeket, vásárlókat!
(fcentrum)

2016.08.29.