Franchise
Franchise Cégkereső
Franchise lehetőségek
Egyéb Szolgáltatás
Linkek
Rendezvények
 
Hírlevél 
Duna House Franchise partneri pályázat

A Duna House Csoport pályázatot hirdet franchise hálózatához történő csatlakozásra! Olyan potenciális partnerek jelentkezését várják, akik képesek biztosítani leendő és meglévő ügyfeleik részére a minőségi ügyfélkiszolgálást.

A Duna House Csoport a magyar és a regionális ingatlanpiac meghatározó és hiteles szereplője. A régió három országában van jelen, működése 2003 óta töretlen a magyarországi ingatlanpiacon.

Komplex szolgáltatást biztosítva ügyfelei részére, teljes körű ingatlanközvetítői szolgáltatásokat nyújt, beleértve az ingatlan közvetítés mellett, a hitel- és biztosítás, energetikai tanúsítvány közvetítést, értékbecslést, valamint ingatlankezelést és befektetést is.A Duna House Csoport magyarországi fő leányvállalata a Duna House Franchise Kft országos pályázatot hirdet franchise rendszerben működő új partneriroda nyitására.

Pályázók köre

A lehetséges pályázók meglévő értékesítési irodák vagy olyan- bármely szakmában tevékenykedő - értékesítéssel foglalkozó vállalkozások, személyek, melyek minimum 3-5 éves sikeres értékesítési tapasztalattal rendelkeznek.

Pályázás folyamata

A részletes pályázati leírást kérésére megküldik, vagy egy személyes találkozó keretében átadják Önnek, és tájékoztatják a lehetőségekről!

Mobil: +36-30-822-9580

További információ a Duna House franchise feltételeiről: dh.hu/franchise
(franchise)

További információk:2017.05.13.